De Persoonlijke Videopitch

In samenwerking met verschillende Greenscreen-studio’s organiseren we per jaar enkele speciale Videopitch dagen. Inschrijven of reserveren voor één van de speciale videopitch dagen kan via de kalender van netcircuit.org of het contactformulier, geef dat dan bij opmerking aan.  Voor een kleine investering van € 147,50 (exclusief BTW) heb je een professionele videopitch voor je website en om te promoten via social media.

Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de opnamedagen.

 

 

Walk in Video’s (Wivids) maken jouw website echt persoonlijk.

Netcircuit Video Marketing levert bij de Walk in Video’s ook een professionele videopitch voor jouw eigen website. We plaatsen jouw videopitch ook op de site van Netcircuit, de Facebookpagina van Netcircuit en op YouTube om de vindbaarheid te verhogen.

Videopitches trekken de aandacht, wekken de belangstelling op, geven vertrouwen in jou en jouw onderneming.

De investering voor eigen Walk in Video’s en de videopitch/Wivid bedraagt € 1750,00 (exclusief BTW) en is inclusief publicatie op social media, zoals Twitter, LinkedIn, Facebook, Youtube en Google+

Bekijk hier voorbeelden van videopitches


Opnames voor de Walk in Video’s en Videopitch vinden plaats in een “greenscreen” studio. De opnames zijn afhankelijk van jouw “acteer” vaardigheden. Wij helpen bij de voorbereiding en ook helpen we je van de zogenaamde camera-angst af, zodat er ten minste drie verschillende Walk in Video’s en een videopitch opgenomen kunnen worden.


 

Contact formulier

  • Telefoonnummer is niet verplicht
  • Maak een keuze

Scroll Up