Telefonisch contact

Business Circuit [naam ] - [Plaats]

het Business Circuit

De Business Circuit

Het Business Circuit is een lokaal/regionaal platform voor ondernemers, directeuren en hoger management om het onderling zaken doen te bevorderen, als klankbord voor elkaar en het uitwisselen van kennis(sen). Een Business Circuit is exclusief, per branche zal er één deelnemer zijn. Kernwoorden voor een business Circuit zijn Informeel, Resultaatgericht, Respect, Vertrouwen en Integriteit

Het doel van een Business Circuit

Naast het bevorderen en uitwisselen van leads, de ondernemer op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en trends over actuele onderwerpen, waarbij de consequenties voor een bedrijf of organisatie inzichtelijk gemaakt worden. 

De kracht van een Business Circuit

De kracht van een Business Circuit ligt in het besloten karakter met deelnemers uit verschillende (niet concurrerende) branches. Tijdens de regelmatige terugkerende en informele bijeenkomsten, waar ervaringen worden uitgewisseld, leert men elkaar beter kennen, worden de contacten intenser en wordt gebruik gemaakt van elkaar expertise.  

De bijeenkomsten

Business Circuits komen drie keer per maand bij elkaar, behalve in juli en december. Van de deelnemer aan een Business Circuit wordt verwacht dat hij of zij deelneemt aan de diners en ook enkele keren aan de netwerklunch en/of thema avond. Een vervanger deel laten nemen aan een diner of lunch is toegestaan.

Per maand worden drie bijeenkomsten georganiseerd voor de leden van een Business Circuit, waaronder een exclusief diner, een (niet exclusieve) netwerklunch waarbij leden ven een Business Circuit gasten en introducees mee kunnen nemen en zodoende hun eigen netwerken en dat van de leden van het Business Circuit kunnen vergroten.

Door de exclusiviteit van de diners van het Business Circuit kan men daar beter klankborden, kennis uit wisselen is zal er hogere gunfactor leiden tot meer aanbevelingen en leads. 

De activiteiten van het Business Circuit

Business Circuits komen drie keer per maand bij elkaar, behalve in juili en december.

De Netwerklunch

Met andere ondernemers genieten van de lunch en kennismaken met andere ondernemers. We lunchen vanaf 12:00 tot uiterlijk 14:00. Een voorstelronde maakt deel uit van de bijeenkomst. Door het maximum aantal van 14 deelnemers heeft men voldoende tijd om kennis te maken met de andere deelnemers, om vragen te stellen en te beantwoorden. Informeel netwerken in goed gezelschap, waarbij gasten en introducees welkom zijn

Het exclusieve Netwerkdiner

Het Business Circuit komt maandelijks dineren, deze bijeenkomst is exclusief voor de deelnemers van een Business Circuit.  Tijdens het diner krijgt één van de deelnemers de gelegenheid een trend of ontwikkeling op zijn of haar vakgebied te behandelen en is er gelegenheid tot geven of te vragen om leads.

De Thema avonden

Tijdens een thema avonden komt een expert aan het woord om dieper in te gaan op zijn vakgebied, product of dienst. De thema avond begint over het algemeen om 20:00 uur. Na behandeling van het onderwerp, zal er gelegenheid zijn tot het stellen van vragen en ruimschoots gelegenheid zijn om te netwerken. De thema avonden zijn toegankelijk voor zowel deelnemers aan een Business Circuit als leden van Netcircuit, ook zijn gasten en introducees welkom.

Het netwerkcafé of de "Breek de Week" 

Op een door de Manager van het Business Circuit te bepalen dag van de maand zijn ondernemers vanaf 17:00 welkom kennismaken met andere ondernemers met het netwerk van Netcircuit. Deze bijeenkomsten zijn laagdrempelig en vrij toegankelijk. Men betaald alleen voor de eigen consumpties. Een voorstelronde maakt deel uit van de bijeenkomst.  Enkele deelnemers (maximaal drie) krijgen de gelegenheid een vijf minuten speech te geven. Neem in ieder geval genoeg visitekaartjes mee.

 

Lokatie Business Circuit

Hotel Oostergoo

Click to open a larger map

Deelnemen aan dit Business Circuit?

Is er nog geen deelnemer uit jouw branches?

Of wil je op de lijst geplaatst worden als er een vacature in jouw branche ontstaat?

Stuur een e-mail aan de beheerder of aan netwerk@netcircuit.net

Deelnemers aan het Business Circuit [naam] - [plaats]

Vacant Horeca Lokatie

Vacant Marketeer

Vacant Beveiliging

Vacant Reklamebureau

Vacant Transport & Distributie

Vacant Fiscalist

Vacant ICT-er

Vacant Makelaardij

Vacant Facilitair Bedrijf

Vacant Jurist

Vacant HRD Expert

Vacant Bedrijfstrainer

Vacant Automotive

Vacant Financieel Expert

Vacant Uitzendbureau

Vacant Leasebedrijf

Vacant Onderwijs MBO HBO

Vacant Accountant

Vacant Verzekeringen

Vacant Fondsenwerving

Vacant Lokale Overheid

Scroll Up